Ik ben Marije (geboren in 1977) en woon samen met mijn lieve echtgenoot en onze honden in de prachtige Achterhoek, in Eibergen.
Mensen omschrijven mij als een toegankelijke, warme en liefdevolle persoon.
Al vaker in mijn leven kreeg ik van verschillende (onbekende) mensen te horen dat ik “genezende handen” zou hebben. En om eerlijk te zijn wist ik niet goed hoe ik hier mee om kon gaan  waardoor ik het altijd heb weggewuifd.

Op een gegeven moment besloot ik om toch te gaan ontdekken en ben mij meer gaan verdiepen in verschillende onderwerpen die te maken hebben met Holistische therapie. Als eerste ben ik mij gaan verdiepen in Pranic Healing en heb ik hiervoor een cursus gevolgd en mijn certificaat daarvoor behaald. Daarna volgde een cursus Angeltouch Healing en ik merkte al heel snel dat mensen, maar ook huisdieren (met name honden, maar ook katten), veel baat hadden bij mijn behandelingen. Verder heb ik de opleidingen Reiki 1, Reiki 2 en Reiki 3 gevolgd en ook daarvoor mijn certificaten behaald, en mag ik mijzelf Reiki Master noemen. 
Na vele succesvolle behandelingen besloot ik om mijn eigen praktijk te starten om zo verder te professionaliseren en mensen en huisdieren nog beter te kunnen behandelen. Het doel daarbij is om mensen en huisdieren weer in balans te brengen met hunzelf om weer te kunnen stralen.

Pranic Healing en Reiki kunnen elkaar prachtig aanvullen. Tijdens mijn behandelingen gebruik ik daarom in de meeste gevallen dan ook beide.

Ben je geïnteresseerd geraakt in een behandeling door mij? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met mij.