Pranic Healing is een energetische reiniging.
Een healing/behandeling bestaat voornamelijk uit het verwijderen van blokkerende, vervuilde en negatieve energie.
Bij Pranic Healing wordt het fysieke lichaam niet aangeraakt. Het is immers het energielichaam waarop de healing toegepast wordt en dat steekt buiten het fysieke lichaam uit. Een healing kan ook op afstand door mij worden gegeven. Je bent dan fijn in je eigen omgeving of wanneer je op reis bent en je bijvoorbeeld moe of neerslachtig bent of andere ongemakken hebt.

Pranic Healing zorgt voor innerlijke rust, ontspanning en een verhoogde vitaliteit. Deze vorm van healing werkt met het afvoeren en aanvullen van levensenergie in je aura en chakra’s. Hierdoor gaat je levensenergie weer stromen. Het bevordert het natuurlijk genezend vermogen van het lichaam.
Het systeem is ontwikkeld door Master Choa Kok Sui.

Wat voel je bij Pranic Healing?
Iedereen ervaart de behandeling anders; de één ziet kleuren, de ander voelt warmte en/of koude of tintelingen. Het kan ook zijn dat je tijdens de behandeling niets voelt, alles is goed. Na een behandeling voel je je meestal rustig en ontspannen, maar je kunt je ook vol sprankelende energie voelen. Het is belangrijk om kort na een behandeling het even rustig aan te doen en voldoende water te drinken zodat het lichaam de afvalstoffen die vrij zijn gekomen af kan voeren. 

Pranic healing en reguliere gezondheidsbehandelingen gaan prima samen omdat ze elkaar versterken.
Pranic healing kan helpen bij allerlei klachten. Bij fysieke klachten als keelontsteking en allerlei soorten pijn maar ook bij emotionele en mentale klachten. Denk bijvoorbeeld aan stress, burn-out en depressie, maar ook moeheidsklachten vanwege bijvoorbeeld corona.
Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Als je vooraf wilt aangeven of er een specifieke klachten zijn, kan ik dat meenemen en hier extra aandacht aan geven. Dit kunnen lichamelijke ongemakken zijn, maar ook bijvoorbeeld stress, burn-out of depressieve klachten.

 

P.S. Een Pranic Healing kan een medische behandeling ondersteunen, maar is nooit een vervanging hiervan. Raadpleeg daarom altijd uw huisarts bij medische klachten.